BUKU 9 FORMULA MEROKETKAN MASTER PH.D

BUKU 9 FORMULA MEROKETKAN MASTER PH.D

Adakah anda sedang berfikir mahu sambung Master dan PhD?

Adakah anda pelik kenapa rakan anda cepat habis thesis dan anda masih tersangkut-sangkut?

Anda hairan bagaimana ada orang 3 hingga 6 bulan boleh habis Master Phd?

Yang anda berkurun lamaanya tak habis-habis... terpaksa tangguh sem dan akhirnya impian berkubur?

So, anda naaaak sangat segera habis Master PhD ni!! Tolonglahhh!

Ha... Anda wajib baca buku "9 Formula Meroketkan Master PhD" ini dahulu!


Ini adalah formula dan resipi kejayaan buat meRoketkan pengajian anda. Formula diilhamkan hasil dari pengalaman sendiri, protégé dan mengambil manfaat dari para pelajar yang telah berjaya meROKETkan tesis-tesis mereka.

Kegagalan itu adalah pilihan. Anda berhak memilih. Jika ada pilihan untuk berjaya mengapa tidak???

Kami di 2M World melihat pengajian seumpama sebuah “ROKET”. Sebuah roket yang bakal dilancarkan perlu memastikan kesemua enjin-enjinnya berfungsi dengan amat baik sebelum berlepas. Kekurangan atau kegagalan salah satu enjin, formula atau bahan dalam ROKET tersebut membuatkan “roket” mempunyai masaalah untuk berlepas apalagi mahu menuju destinasi yang disasarkan.

Perkataan meroketkan itu amat sinonim dan baik untuk diadaptasi. Ramai yang bertanya kenapa memilih perkataan meRoketkan. Tiada perkataan lainkah yang lebih sesuai? Jawapan kami mudah.

Cuba perhatikan persediaan melancarkan roket? Rapi bukan? Mereka tidak kerja main-main. Bermula dari awal sehingga roket mendarat semula kebumi mereka masih bekerja.

Bahkan roket-roket yang lama masih dikaji untuk ciptaan roket-roket seterusnya. Hebat bukan? Sebuah roket yang ingin dilancarkan perlu diperkemaskan setiap dari elemen yang membolehkan roket tidak bermasaalah ketika dilancarkan.

Kegagalan dalam merancang dengan teliti menyebabkan roket tidak dapat menuju ke ISS atau bulan dengan jayanya. Bahkan ia mungkin mengancam nyawa angkasawan dan membuatkan mereka yang terlibat kerugian jutaan dolar!

Begitu juga dengan pengajian anda!!. Persiapan rapi dalam menguruskan pengajian amat perlu. Pengajian perlu diurus sebaik mungkin. Bermula dari cetusan keinginan menyambung pengajian sehingga anda bergraduat.

Dalam satu sesi konsultasi pengajian yang saya pengerusikan seramai 10 orang pensyarah telah dipanggil mengadap fakulti.

Masaalah mereka adalah kegagalan menyempurnakan pengajian dalam tempoh masa yang ditetapkan!.

Isu mereka pelbagai. Ada yang telah 8 semester tetapi masih berada pada bab 3. Tidak kurang juga yang telah menerima surat “pemberhentian” dari Universiti. Tiada lagi alasan. Ganjil bukan mereka kesemuanya adalah “terpilih” sebagai pensyarah masa depan. Usah ditanya keputusan ijazah pertama mereka. Mereka kesemuanya diberikan cuti belajar yang cukup. Gaji dan elaun yang amat memuaskan. Yuran pengajian ditanggung sepenuhnya.

Mereka seumpama hidup dalam syurga” tapi gagal habis dengan jayanya. Ungkap rakan saya bila mahu menyindir mereka. Kesemua permasaalahan mereka saya catat dan analisis.


Kesimpulannya hanya satu iaituPENGURUSAN”.


Mereka gagal mengurus sejak dari memilih universiti, penyelia, tajuk kajian, menguruskan file pengajian, “distraction” diganggu oleh suasana akhirnya GAGAL”!!!.

Dalam ebook ke dua ini saya formulakan 9 perkara yang perlu diberi perhatian serius oleh bakal dan para pelajar ijazah tinggi.

9 formula ini seumpama enjin-enjin yang akan menerbangkan ROKET. Salah satu enjin gagal berfungsi dan gagal dibaiki. Akibatnya roket gagal sampai pada masanya dan paling perit roket tidak mendarat bahkan terhempas pula.



Oh, tapi sebelum tu, siapa saya?


Dr. Hj. Mohd Khairul Nizam bin Zainan Nazri a.k.a "Dr Roket". Kepakaran kami "2M World" adalah membantu para pelajar Master dan Ph.d untuk meROKETkan pengajian mereka. Dengan sistem pengurusan pengajian yang BETUL, MUDAH, TERBUKTI BERKESAN dan PROFESIONAL.


Saya adalah mantan Timbalan Dekan Akademik dan Penyelidikan di Fakulti Quran dan Sunnah USIM. Pengalaman saya selama 4 tahun berhadapan dengan isu tidak habis belajar di kalangan pelajar Master & PhD telah menemukan saya dengan formula ini.


Misi saya adalah satu: Membantu ANDA yang menyambung Master & PhD untuk G.O.T (Graduate On Time)!

Bagaimana saya akan membantu anda ?

ANDA Wajib ketahui "9 Formula" ini dahulu.
Kami akan memastikan tesis ANDA berada "on track".
Kami akan bantu mengurus "milestone" pengajian ANDA.
Kami akan pantau berkala pengajian ANDA sehingga bergraduat.

MISI KAMI "ANDA BELAJAR. KAMI URUSKAN


SEBAB MENGAPA MESTI BACA BUKU 9 FORMULA MEROKETKAN MASTER PHD?

9 FORMULA MEROKETKAN MASTER PHD adalah sebuah buku yang bakal melonjakkan pengajian anda seumpama ROKET yang bergerak dengan CEPAT & PANTAS

Buku ini bakal merungkai banyak persoalan antaranya:
Kekarutan Pelajar Master PhD
Formula Pilih Universiti 
Formula Meroketkan Master PhD

Justeru,  TESIS ANDA PASTI BERGERAK BILA MANA ANDA CEPAT BERTINDAK.  AYUH SEGERA DAPATKAN BUKU PERTAMA KELUARAN DR ROKET

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
9 FORMULA MEROKETKAN MASTER PH.D - LAUNCHING HAPPYHOUR SEMENANJUNG HABIS STOK
9 FORMULA MEROKETKAN MASTER PH.D - LAUNCHING HAPPYHOUR SABAH/SARAWAK HABIS STOK
9 FORMULA MEROKETKAN MASTER PH.D - PROMOSI SABAH/SARAWAK HABIS STOK
9 FORMULA MEROKETKAN MASTER PH.D - PROMOSI SEMENANJUNG HABIS STOK
9 FORMULA MEROKETKAN MASTER PH.D - SEMENANJUNG HABIS STOK
9 FORMULA MEROKETKAN MASTER PH.D - SABAH/SARAWAK HABIS STOK
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Sila nyatakan cara penerimaan buku untuk pembelian sebelum 30/12/2017 sempena Seminar Master PhD Roket Grand Finale. *P/S: Self pick-up tiada kos penghantaran. Harap maklum.

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel cs.2mworld@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaTETUAN 2M WORLD SDN BHD
No. Akaun14162011002704
Buka Bank Islam IB  
Penama2M WORLD SDN BHD
No. Akaun562405621700
Buka Maybank2u