SEMINAR MASTER PHD R.O.K.E.T 2018!

SEMINAR MASTER PHD R.O.K.E.T 2018!

Adakah anda nak sambung Master PhD? Ataupun tengah sambung Master Phd?


Dan yang paling penting, naaaak sangat habiskan “tempoh berpuaka” ini segera ??? Nak habis Cepat?


Pernah dengar, Ada orang sambung Master PhD boleh habis cepat. Ada orang yang sambung Master PhD jenuh "berchenta" nak habis.


203x286

Terpaksa banyak kali extand sem, tersangkut thesis punyalah lama, akhirnya impian berkecai berderai.. huhu...


203x286

Apesal ek?


Hmmm.. Kalaulah ada Sistem, Teknik, Modul, Formula yang boleh membantu meROKETkan Master PhD anda, NAK ke NAK???


Wow!!


YES!



Tahukah anda:


"Kajian terhadap 25 pelajar PhD yang gagal menamatkan pengajian hanya 


disebabkan olehTHESIS!”. - Jack, Cubin, Porter dan Connoly (1983)


“Purata masa yang diambil oleh calon untuk menamatkan pengajian diperingkat Master dan PhD adalah 4.5 tahun atau 54 bulan!”.


Aduuh…Lama tu der...!


Kalau dah ada orang nak kongsi teknik 3-6 bulan bulan selesai tesis tak berminat lagi ke? Sanggupkah nak bayar yuran lama-lama tanpa hasil?



Alhamdulillah, Yang Paling best ialah impak peserta Seminar Master Phd R.O.K.E.T lepas:


TESTIMONI PESERTA:


Chapter yang dah bertahun tak bergerak, selepas hadiri Seminar Roket, dalam 2 bulan sahaja sudah boleh submit kepada SV! Allahuakbar! Alhamdulillah.. 


455x809




Seminar ini lain dari program Master Ph.D yang lain. Seminar ini membantu anda mengurus perjalanan pengajian anda dengan lebih SISTEMATIK, STRATEGI, TEKNIK dengan Formula R.O.K.E.T!




Alhamdulillah ramai yang sudah nampak jalan terus laju MeROKET! Sampai waktu lunch pun terganggu! Hehe..










Anda mahu menjadi seperti mereka? Jom sertai sekarang

Istimewa Seminar R.O.K.E.T START UP & EXCLUSIVE kali ini:

R.O.K.E.T START UP   = Khas untuk mereka yang masih belum mendaftar, baru mendaftar, masih di peringkat awal proposal, semester 1/2.

R.O.K.E.T EXCLUSIVE = Khas untuk mereka yang sudah lama mendaftar,sedang menulis tesis, sudah lepas proposal, mahu belajar skil dan teknik lajukan penulisan 6-3 bulan, teknik pengurusan tesis, mereka yang stuck, tersangkut dan seumpamanya. Mendapat hands on penggunaan RRD dan ARMP Chart secara detail.

Apa yang Best lagi?

1) Peserta Minimun, Impak Maksimum!

Peserta terhad hanya kepada 40 orang sahaja. Supaya Dr Roket boleh fokus 1-1 kepada peserta yang hadir.

2) Penambahbaikan Modul sebelum ini!

Peserta kali ini akan didedahkan dengan beberapa modul baharu!

3) Networthking Mahal!

Para peserta akan lebih kenal peserta lain yang hadir. Ketahui latar belakang pengajian mereka dan bertukar info dan maklumat antara bidang! Para peserta akan lebih kenal peserta lain yang hadir.

4) MyBrain15

Dr Roket akan bantu dalam memudahkan penyediaan calon untuk mendaftar. *Tapi tiada jaminan calon pasti akan dapat. 


5. BONUS+++ Pernah atau tidak anda tahu Mendeley dan ATLAS.ti boleh bergabung??? (Bonus ini hanya untuk di KL sahaja. Harap Maklum)
.
Oh tak pernah terfikir dek akal Dr!!!??? Biasenye orang ajar satu satu doc???.
.
Baik cuba bayangkan...
.
.
Jika digabungkan bayangkan apa yang akan terjadi kepada tesis anda???? 
.
Kali ini kami bawakan pakar terbaik untuk berkongsi hebatnya penggabungan Mendeley dan ATLAS.ti. 


.









Beliau adalah diantara 3 orang pakar yang ada di Malaysia dan telah dilatih secara profesional dari German!!! 
.
Ingat hanya ada 3 orang pakar bertauliah di Malaysia. 
.
Ini adalah yang pertama di Malaysia!!. Nak tahu dan grab ilmu mahal ini???
.
Apalagi jom daftarrrr...hanya ada 40 seats sahaja derr!!!.

dan banyak lagi anda akan belajar!!!
.
6. BONUS BONUS +++ Motivasi + "Unwritten Rules" untuk memecutkan tesis.
.
Kita biasa dengar program motivasi alihan santri. UPSR -SPM. Tapi siapa pulak nak bantu bagi motivasi kepada pelajar Master dan Ph.D???
.
Lagi pun mereka kan dah matang-matang? Perlu lagi ker???
.
Baik, mengikut kajian di Belgium. 1 dari 2 orang pelajar Ph.D mengalami tekanan psikologi tahap bahaya.
.
Jadi anda rasa...?
.
Seterusnya bak kata oghang kampung den" Unwritten rules" akan dikongsi lebih banyak dalam seminar.
.
Kebiasaanya calon Master Ph.D jarang yang baca rules & regulations. Apatah lagi Unwritten rules???@÷×+ 
.
InsyaAllah diantara kekuatan seminar ini adalah membongkarkan "UNDANG-UNDANG TIDAK BERTULIS". Nak tahu...???
.

7. KHAS BUAT IBU-IBU YANG SEDANG SAMBUNG MASTER / PH.D

#MasterPhdMommy akan membantu anda dalam mengurus perkara yang melibatkan rumahtangga, keluarga, pelajaran, kerjaya dan sebagainya.




Jom ajak ramai-ramai. Opsss kami hanya ada 40 seats sahaja.
.
Dan tidak semua orang layak untuk hadir.
.
Habis tu siapa yang layak Dr???

.
.

.
Sebelum itu bayangkan..

Jika anda sedang melihat awan mendung di dalam perjalanan Master atau Ph.D anda, yakinlah PELANGI INDAH akan muncul selepas hujan turun.

Bertindak sekarang. Usah toleh ke belakang. Sinar cerah pasti menjadi milik anda!

Masa      :  Program 2 hari 8.00 pagi - 5.00 petang 
Tarikh    :  Sila rujuk borang dibawah
Tempat  : Kuala Lumpur DAN Di luar KL akan dimaklumkan

# Peserta perlu membawa satu salinan thesis atau proposal (setakat yang ada) dan sekurang-kurangnya 5 LR.


YURAN KEBIJAKSANAAN

1x SEMINAR / BENGKEL 2 HARI = RM 350 SHJ 



Dah ajak kawan? 

Klik dan Isi borang dibawah dan maklumkan Tim Dr Roket jika anda sudah membuat tempahan tempat. 

Jumpa disana!

Cikpuan Zetty  : 018- 3998003
Cikpuan Nana:  018- 2587003

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
ROKET START UP & BENGKEL MY BRAIN : 27-28 JANUARY 2018 - KL (PROMOSI 18/01/18) HABIS STOK
ROKET EXCLUSIVE : 10-11 FEBRUARY 2018 - KL (PROMOSI 18/01/18) HABIS STOK
BENGKEL MENDELEY & ATLAS.ti : 24-25 FEBRUARY 2018 - KL (PROMOSI 18/01/18) HABIS STOK
ROKET EXCLUSIVE: 14-15 APRIL 2018 - KL (PROMOSI 18/01//18) HABIS STOK
BENGKEL MENDELEY & ATLAS.ti : 28-29 APRIL 2018 - KL (PROMOSI 18/01/18) HABIS STOK
ROKET EXCLUSIVE: 30 JUN-1 JULAI 2018 - SABAH (PROMOSI 18/01//18) HABIS STOK
ROKET EXCLUSIVE : 25-26 OGOS - JOHOR (PROMOSI 18/01/18) HABIS STOK
ROKET EXCLUSIVE : 23-24 NOVEMBER 2018 - KEDAH (PROMOSI 18/01/18) HABIS STOK
ROKET START UP & BENGKEL MY BRAIN : 27-28 JANUARY 2018 - KL HABIS STOK
ROKET EXCLUSIVE : 10-11 FEBRUARY 2018 - KL HABIS STOK
BENGKEL MENDELEY & ATLAS.ti : 24-25 FEBRUARY 2018 - KL HABIS STOK
ROKET EDISI START UP : 24 & 25 MARCH 2018 - KL HABIS STOK
ROKET EXCLUSIVE: 14-15 APRIL 2018 - KL HABIS STOK
BENGKEL MENDELEY & ATLAS.ti : 28-29 APRIL 2018 - KL HABIS STOK
ROKET EXCLUSIVE: 30 JUN - 1 JULAI 2018 - SABAH HABIS STOK
ROKET EDISI START UP : 14-15 JULAI 2018 - KL HABIS STOK
ROKET EXCLUSIVE : 3-4 OGOS 2018 - PANTAI TIMUR HABIS STOK
ROKET EXCLUSIVE : 11-12 OGOS 2018 - KL HABIS STOK
BENGKEL MENDELEY & ATLAS.ti :18&19 OGOS 2018 - KL HABIS STOK
ROKET EDISI START UP : 18-19 OGOS 2018 - JOHOR HABIS STOK
BENGKEL MENDELEY & ATLAS.ti : 1-2 SEPTEMBER 2018 - KL HABIS STOK
ROKET EXCLUSIVE: 20-21 OKTOBER 2018 - KL HABIS STOK
BENGKEL MENDELEY & ATLAS.ti :10&11 NOVEMBER 2018 - KL HABIS STOK
ROKET EDISI START UP : 23-24 NOVEMBER 2018 - KEDAH HABIS STOK
BENGKEL MENDELEY & ATLAS.ti :8-9 DISEMBER 2018 - KL HABIS STOK
BENGKEL MENDELEY & ATLAS.ti :29&30 DISEMBER 2018 - KL HABIS STOK
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Nama: Telefon: Email: No.Kad Pengenalan:

BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel cs.2mworld@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaTETUAN 2M WORLD SDN BHD
No. Akaun14162011002704
Buka Bank Islam IB  
Penama2M WORLD SDN BHD
No. Akaun562405621700
Buka Maybank2u  

PENGESAHAN