SEMINAR MASTER PHD R.O.K.E.T DI UUM!

SEMINAR MASTER PHD R.O.K.E.T DI UUM!

Adakah anda nak sambung Master PhD? Ataupun tengah sambung Master Phd?


Dan yang paling penting, naaaak sangat habiskan “tempoh berpuaka” ini segera ??? Nak habis Cepat?


Pernah dengar, Ada orang sambung Master PhD boleh habis cepat. Ada orang yang sambung Master PhD jenuh "berchenta" nak habis.


203x286

Terpaksa banyak kali extand sem, tersangkut thesis punyalah lama, akhirnya impian berkecai berderai.. huhu...


203x286

Apesal ek?


Hmmm.. Kalaulah ada Sistem, Teknik, Modul, Formula yang boleh membantu meROKETkan Master PhD anda, NAK ke NAK???


Wow!!


YES!



Tahukah anda:


"Kajian terhadap 25 pelajar PhD yang gagal menamatkan pengajian hanya 


disebabkan olehTHESIS!”. - Jack, Cubin, Porter dan Connoly (1983)


“Purata masa yang diambil oleh calon untuk menamatkan pengajian diperingkat Master dan PhD adalah 4.5 tahun atau 54 bulan!”.


Aduuh…Lama tu der...!


Kalau dah ada orang nak kongsi teknik 3-6 bulan bulan selesai tesis tak berminat lagi ke? Sanggupkah nak bayar yuran lama-lama tanpa hasil?



Alhamdulillah, Yang Paling best ialah impak peserta Seminar Master Phd R.O.K.E.T lepas:


TESTIMONI PESERTA:


Chapter yang dah bertahun tak bergerak, selepas hadiri Seminar Roket, dalam 2 bulan sahaja sudah boleh submit kepada SV! Allahuakbar! Alhamdulillah.. 


455x809




Seminar ini lain dari program Master Ph.D yang lain. Seminar ini membantu anda mengurus perjalanan pengajian anda dengan lebih SISTEMATIK, STRATEGI, TEKNIK dengan Formula R.O.K.E.T!




Alhamdulillah ramai yang sudah nampak jalan terus laju MeROKET! Sampai waktu lunch pun terganggu! Hehe..












Apa yang Best lagi?

1) Peserta Minimun, Impak Maksimum!

Peserta terhad hanya kepada 50 orang sahaja. Supaya Dr Roket boleh fokus 1-1 kepada peserta yang hadir.

2) Penambahbaikan Modul sebelum ini!

Peserta kali ini akan didedahkan dengan beberapa modul baharu!

3) Networthking Mahal!

Para peserta akan lebih kenal peserta lain yang hadir. Ketahui latar belakang pengajian mereka dan bertukar info dan maklumat antara bidang! Para peserta akan lebih kenal peserta lain yang hadir.

.
Apalagi jom daftarrrr...hanya ada 50 seats sahaja derr!!!.

dan banyak lagi anda akan belajar!!!
.
4) BONUS BONUS +++ Motivasi + "Unwritten Rules" untuk memecutkan tesis.
.
Kita biasa dengar program motivasi alihan santri. UPSR -SPM. Tapi siapa pulak nak bantu bagi motivasi kepada pelajar Master dan Ph.D???
.
Lagi pun mereka kan dah matang-matang? Perlu lagi ker???
.
Baik, mengikut kajian di Belgium. 1 dari 2 orang pelajar Ph.D mengalami tekanan psikologi tahap bahaya.
.
Jadi anda rasa...?
.
Seterusnya bak kata oghang kampung den" Unwritten rules" akan dikongsi lebih banyak dalam seminar.
.
Kebiasaanya calon Master Ph.D jarang yang baca rules & regulations. Apatah lagi Unwritten rules???@÷×+ 
.
InsyaAllah diantara kekuatan seminar ini adalah membongkarkan "UNDANG-UNDANG TIDAK BERTULIS". Nak tahu...??



Jom ajak ramai-ramai. Opsss kami hanya ada 50 seats sahaja.
.
Dan tidak semua orang layak untuk hadir.
.
Habis tu siapa yang layak Dr???

.
.
Jika anda sedang melihat awan mendung di dalam perjalanan Master atau Ph.D anda, yakinlah PELANGI INDAH akan muncul selepas hujan turun.

Bertindak sekarang. Usah toleh ke belakang. Sinar cerah pasti menjadi milik anda!

Masa      :  8.30 pagi - 5.00 petang 
Tarikh    :  4 SEPTEMBER 2018
Tempat  : Bilik Serbaguna (BSG), SQS, UUM 


YURAN KEBIJAKSANAAN

1 x SEMINAR / BENGKEL 1 HARI = RM 150 SHJ 


Dah ajak kawan? 

Klik dan Isi borang dibawah dan maklumkan Tim Dr Roket jika anda sudah membuat tempahan tempat. 

Jumpa disana!

Cikpuan Zetty  : 018- 3998003
Cikpuan Nana :  018- 2587003

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
SEMINAR MASTER PHD ROKET : 4 SEPTEMBER 2018 - UUM, KEDAH HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Nama: Telefon: Email: No.Kad Pengenalan:

BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel cs.2mworld@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaTETUAN 2M WORLD SDN BHD
No. Akaun14162011002704
Buka Bank Islam IB  
Penama2M WORLD SDN BHD
No. Akaun562405621700
Buka Maybank2u  

PENGESAHAN