Waiting List PROMO 2018

Waiting List PROMO 2018

[#COMINGSOON!] - KHAS UTK PELAJAR MASTER PH.D- NAK TAHU RAHSIA TEKNIK STRATEGI FORMULA #SIAP #TESIS #6-3BULAN & #GOT ?
.
.
>> Komen ‘”ROKET” & KLIK SHARE
>> Komen ‘”ROKET” & KLIK SHARE
.
.
Pernah tak anda alami situasi dimana anda rasa stuck bila nak tulis tesis? Rasa macam banyak nak tulis, tapi bila buka laptop je jadi blur?
.
Atau banyak sangat nak tulis, bahan pun banyak sangat tapi tak tahu nak start dari mana?.."
.
Bagi setiap pelajar Master Ph.D, situasi macam ni memang memeningkan kepala. Mana tidaknya, masa semakin berjalan, tesis tak bergerak-gerak? Tak seperti yang diharapkan..
.

Yang dah kahwin, ada anak, komtmen dengan anak, suami, rumahtangga, study…Haish.. Tak menang tangan Nampak gayanya. Kadang-kadang rasa dah give up dan lost pulak..

.
Dengan kata lain, STUCK!
.
Sebenarnya, masalah tersebut boleh diatasi sekiranya anda tahu ‘Urus’ untuk menggerakkan diri dan tesis dari A-Z. Ya, walaupun dengan komitmen yang macam-macam.
.
Apa itu “Urus”?
.
Urus adalah proses langkah demi langkah dalam perjalanan keseluruhan Master / Ph.D, supaya kita dapat control diri, persekitaran dan tesis sendiri. Saya jamin jika anda dah kuasai ilmu ini, proses untuk anda selesaikan tesis akan jadi lebih cepat dan mudah.
.
.
=======
ADAKAH ANDA ;
=======


++ FINAL YEAR STUDENT YANG ADA NIAT UNTUK SAMBUNG MASTER DAN Ph.D

—> Kalau dalam minda anda rasa susah nak sambung Master Ph.D, banyak halangan atau dilema, nak kahwin ke belajar, nak belajar ke kerja.… Anda LAYAK HADIR ! Sebab saya akan kongsikan teknik dan cara mudah supaya anda tidak mengulang kesilapan yang selalu pelajar Master Ph.D buat! Apa sahaja keputusan, ia adalah mudah sebenarnya!

 

++ ORANG BEKERJA YANG MINAT MAHU SAMBUNG BELAJAR

—> Zaman study dah tinggal lama.. rasa berkarat dah kepala nak sambung balik.. Aduh… So, anda LAYAK HADIR !

 

++ ORANG YANG SEDANG SAMBUNG MASTER / Ph.D, TAPI BERMASALAH ATAU KRITIKAL!

—> Hati-hati… Sebuah pengajian tu runtuh dan tidak habis-habis malah sampai di “terminate” “ohh jadi terminator tuk" hehe. Ok sambung balik kadang-kadang bukan sebab otak kita tak pandai, bukan CGPA tak power… Tapi cara urus pengajian yang salah sejak dari awal akibat dari salah step sikit, habis… bukannya tak G.O.T..tapi kena terminate!… Kalau anda tak nak benda tuu jadi… Anda LAYAK HADIR !

 

++ ORANG YANG SEDANG SAMBUNG MASTER / Ph.D, TAK BERMASALAH PUN, TAPI NAK CEPAT HABIS!

—> So far,,saya ok je..tak de masalah pun.. tapi saya nak sangat tahu macam mana nak habis cepat ni! Rasa macam dah lama… Itu anda memang dah sangat LAYAK HADIR !

++ SUPERVISOR (PENYELIA) YANG MEMPUNYAI PELAJAR SELIAAN DIBAWAHNYA

—> Saya supervise student… tapi isunya sekarang jenuh ketuk student untuk datang mengadap. Kadang-kadang rasa nak marah pun ada. Kita pula yang beria! … Penyelia yang sudah tak larat dengan karenah student yang macam-macam… nak tahu teknik dan formula mudah untuk student datang mengadap tanpa kita yang follow up?…Anda LAYAK HADIR !

++ CIKGU-CIKGU YANG MAHU / SEDANG SAMBUNG BELAJAR

—> Kita yang mengajar tak sama apabila bergelar pelajar. Apatah lagi pelajar pasca siswazah. Walaupun kit adalah tenaga pengajar, tapi lebih baik anda belajar dulu sebelum anda jadi macam senior anda… Jangan dah terhantuk baru nak pergi belajar… Kurangkan risiko buat silap dengan belajar dulu… Kalau anda bersedia nak belajar… Anda LAYAK HADIR !

++ STAFF GOVERNMENT YANG MAHU / TENGAH SAMBUNG BELAJAR

—> Bila dah masuk kerja..nak mula balik belajar ni.. aduhai.. rasa macam nak berasap kepala! Tapi kalau ada Master Ph.D ni peluang naik pangkat sangat cerah..erk macam mana? Ada teori mengatakan masa terbaik sambung pengajian ketika ekonomi merudum. Sebab bila kita dah selesai pengajian insya Allah ekonomi dah ok. Ha ketika itu sijil kita amat-amat memberi keuntungan. Naik pangkat laa tuan!!! InsyaAllah cerah masa depan.. Kalau anda rasa begitu… Anda LAYAK HADIR !

++ ORANG YANG TERSANGKUT LAMA MENULIS THESIS

—> Anda selesai subjek dengan jayanya.. tapi bila sampai bab thesis, berkurun dan berchenta nak habiskan.. Hmm apa isu masalah sebenarnya ek? Sebenarnya tentang pengurusan.. mungkin anda perlu upgrade ilmu pengurusan eg. Pengurusan thesis, maklumat, rujukan, distractions dll … Jika thesis anda sudah diperam lama, dan tak mahu ianya menjadi “pekasam”… Anda PATUT HADIR !

++ IBU-IBU YANG NAK / SEDANG SAMBUNG MASTER / Ph.D

—> Hati-hati… Jangan disebabkan kita bergelar ibu berpendidikan tinggi, anak-anak dan suami terabai.. kononya kita sibuk sangat sampai tak sempat nak buat apa dah… masak pun tak (dengan alasan, masak bukannya wajib pun)… baju pun bertimbun-timbun.. rumah tak terurus.. nak didik anak lagi.. nak buat itu-ini.. Kalau anda rasa nak uruskan sebaik mungkin tanpa abaikan apa yang sangat penting dan insan-insan penting dalam hidup anda… Anda LAYAK HADIR !

.

++ GENG-GENG USAHAWAN YANG MAHU SIJIL MASTER DAN GELARAN DR SECARA HALAL

—> Ada yang kata sijil tak penting.. yang penting buat duit..yang penting jadi jutawan.. Betul, tak salah.. Tapi jika anda seorang usahawan yang mahu upgrade diri, yang ada banyak pengalaman dalam dunia LAPANGAN, dan mahu abadikan pengalaman bersama dunia SUKATAN.. malah mahu membina kredibiliti sebagai usahawan jutawan yang bergelar Dr secara halal …tak perlu la ambil gambar konvo ala-ala sambutan hari jadi. Ehekk. Tu macam ada yang tak kena jer. Nak yang “halal”? Anda LAYAK HADIR !

.

++ MOTIVATOR, TRAINER, FASILITATOR, COACH & SEUMPAMANYA

—> Anda ada pasang niat mahu ada sijil Master dan Ph.D. Bila dapat gelaran Dr. itu lain seninya! Lain auranya! Apatah lagi anda yang terlibat untuk bercakap di khalayak ramai!… Kalau anda rasa itu sangat penting untuk membina kredibiliti dan tahap keyakinan diri sendiri dan orang lain terhadap anda… Anda LAYAK HADIR !


.
Jika YA, saya jemput anda untuk hadir ke seminar ini yang memang merupakan tempat PALING SESUAI untuk anda!
.
Kenapa?
.
.
==============================
KELAS KHAS ISTIMEWA BUAT ANDA!
==============================
.
Di  dalam KELAS BERSKALA KECIL ini akan dedahkan 
#rahsia #formula #teknik dan #strategi bagaimana untuk lonjakkan diri untuk menulis tesis dengan sistematik & mudah, hidup lebih terurus dan tidak lagi berserabut daripada 100% pengalaman sebenar!
.

Wah… Best tu.. Dah lama saya cari program seperti ni.. Ya..Saya faham..


Jadi, Apa Kelas yang ada?

1.    SEMINAR ROKET START-UP + MyBrain15 – Dr Roket (Kelas 2 Hari)

-       Khas untuk mereka yang masih belum mendaftar, baru mendaftar, masih diperingkat proposal, Sem 1 atau 2. Berniat untuk mendapat tajaan MyBrain15 (*Program ini adalah atas inisiatif Dr Roket untuk membantu mempermudahkan proses penyediaan calon untuk membuat permohonan. Peserta perlu faham Dr Roket bukan wakil KPT, dan tiada jaminan peserta akan diberi biasiswa MyBrain15).

 

2.    SEMINAR ROKET EXCLUSIVE – Dr Roket (Kelas 2 Hari)

 

-       Khas untuk mereka yang sudah lama mendaftar, sedang menulis tesis, sudah lepas proposal, mahu belajar skil dan teknik lajukan penulisan 6-3 bulan, teknik pengurusan tesis, mereka yang stuck, tersangkut dan seumpamanya. Mendapat hands on penggunaan RRD, ARMP Chart secara detail.


3.    BENGKEL ATLAS.ti & MENDELEY- Dr Zack Zairul (Pakar Gabungan Mendeley+Atlas.ti & Pelajar pertama Melayu yang GOT di Belanda) (Kelas 2 Hari)

 

-       Bengkel Hands On bersama pakar Gabungan Atlas.ti & Mendeley, Dr Zack Zairul yang lebih mudah, praktikal dan sistematik dengan menggunakan perisian Atlas.ti & Mendeley. Perisian ini membantu calon menyusun LR, maklumatdari sumber yang banyak secara lebih sistematik, tersusun dan mudah.

 

 

4.    SEMINAR MASTER PHD MOMMY- Dr Mardiana, Penulis Buku Superwoman. (Kelas 1 Hari)

 

-       Seminar hands on bersama penulis buku Superwoman, Dr Mardiana. Beliau akan berkongsi skill, teknik, formula, rahsia dan strategi untuk ibu-ibu sibuk yang sambung belajar. Bagaimana mengurus rumahtangga, pelajaran, keluarga, kerjaya dan mendidik anak-anak supaya “Yang dikejar dapat, yang dikendong tidak keciciran”, insyaAllah.


.

      • Yes! Semua ini akan dedahkan secara jelas kepada anda sepanjang seminar berlangsung nanti.
        .
        Yang PALING PENTING sebagai seorang pelajar Master / Ph.D, anda WAJIB KUASAI ilmu yang terbukti POWERFUL ini!
        .
        YOU MUST BE THERE!
        .
        .
        ==========
        .
        Nak daftar sekarang?
        .
        Nanti dulu.. sebelum register, ini ada lagi offer nak bagi..
        .
        Offer special untuk yang terawal sahaja..
        .
        Apa dia?
        .
        .
        --------
        #SILA #BACA! SPECIAL OFFER!
        --------
        .
        #DISKAUN 15%!
        .
        Untuk semua kelas kesemuanya anda boleh dapatkan dengan harga diskaun!.
        Satu Kelas / Seminar, RM 350 (2 HARI) / RM 150 (1 HARI)

PROMOSI 18/1/18: RM 300 (2 HARI), RM 130 ( 1 HARI) !!


PROMOSI KELAS 2 HARI: Roket Start Up, Roket Exclusive & Bengkel Atlas.ti + Mendeley


PROMOSI KELAS 1 HARI: Seminar Master Phd Mommy

-      


JAP…Ada tawaran lagi best nak bagi. DAFTAR 2, PERCUMA 1 (2+1)

2 + 1: Maksudnya, anda daftar mana-mana 2 kelas, PERCUMA 1 kelas untuk recharge! Pada bila-bila masa selama 1 tahun. Recharge untuk 1 kelas yang anda daftar.

Eh.. betul ke ni? Wah… Berbaloi-baloi!


TAPI AWAS! DISKAUN INI DIBUKA UNTUK MASA & KOUTA YANG SANGAT TERHAD!
.
PENDAFTARAN HANYA AKAN DIBUKA PADA ;
.
TARIKH : KHAMIS (18 JANUARI 2018)
MASA : 10 PAGI - 10 MALAM
.
Selepas itu, HARGA AKAN KEMBALI ASAL ATAU PENDAFTARAN AKAN TERUS DITUTUP AWAL JIKA KOUTA DAH PENUH!
.
MUNGKIN 30-40 MINIT DAH SOLD OUT!!
.
SERIUS...
.
.
==========
.
Sebab tu....
.
Saya cadangkan anda register sebagai 'waiting list' kami, supaya bila pendaftaran dah dibuka nanti, anda antara yg TERAWAL AKAN DI BERITAHU dan DIBERI KEUTAMAAN untuk mendaftar
.
Nice kan?
.
Kalau mcm tu, jangan fikir panjang lagi...
.
Jadi 'waiting list' yang terawal untuk mendaftar dengan cara isi maklumat dibawah. Nanti tim akan maklumkan. Terima kasih!

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi