Waiting List PROMO LAUNCH RRD

Waiting List PROMO LAUNCH  RRD

[TERGEMPAR!!!] RAHSIA BAGAIMANA ROKET RESEARCH DIARY (RRD) INI MEMBANTU RAMAI CALON MASTER PHD MENGURUS JOURNEY MEREKA & SIAP TESIS 6-3 BULAN!

.

Ya BETUL. Tak dapat dinafikan RRD ini akan SPEED UP-kan pengajian anda dan penulisan tesis anda dengan laju macam roket. Dengan hanya apply beberapa tips yang DR ROKET share, OTAK & TESIS  anda akan ligat. Journey Master & PhD yang suam-suam kuku, menjadi KEBABOOM. Yang slow motion, jadi PANTAS . Yang dah nak berkubur, bangun HIDUP SEMULA! InsyaAllah! Janji anda Buat!

.

AKHIRNYA, DR ROKET bongkarkan segala-galanya dalam RRD, dan inilah yang digunakan oleh alumni ROKETIANS untuk LAJUKAN tesis sehingga mampu menulis sekerap mungkin!  “WOW, MAVELESS NI.. SAYA DAH LAMA CARI NI DR ROKET!”

.

HA.. DAH JUMPA DAH, KAN? Inilah yang bakal buatkan Master PhD journey anda dan tesis anda 'asyik' nak meroket jer sebab tips & teknik yang dikongsikan adalah PROVEN SUCCESS

.

  1.  RRD yang membantu menyelesaikan 46 Masalah Pelajar Master & PhD dan yang PERTAMA di Malaysia dan di Dunia! 
  2. RRD yang membantu mengurus perjalanan Master & PhD sehingga bergraduasi.
  3. DIARY/PLANNER khas dan istimewa untuk student Master PhD tetapi 100% tidak sama dengan diari dan planner biasa yang ada di pasaran.
  4. Paling best, semua catatan berkisar perjalanan Master PhD akan direkod sebagai memori terindah dan memberikan momentum untuk segera bergraduat. InsyaAllah


R.O.K.E.T RESEARCH DIARY (R.R.D) SEMPENA ISRAK MIKRAJ DAN PELANCARAN 2nd PRINT

RM 150 / 3 UNIT  (RM50 UNTUK 1 UNIT RRD)


PROMOSI PELANCARAN 2ND BATCH HANYA AKAN DIBUKA PADA ;

TARIKH : SABTU (14 APRIL 2018)

MASA : 10 PAGI - 10 MALAM

SAVE THE DATE!!

Kalau takut terlupa atau terlepas, jadi 'waiting list' yang terawal untuk mendaftar dengan cara isi maklumat dibawah.

Nanti tim akan maklumkan. Terima kasih!


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi